Atypický moderní byt 3+kk na Harfě

(Kód: N00248)

Na Harfě, Vysočany, Hlavní město Praha mapa

C Vyhovující
9 470 000 CZK (za nemovitost)

Popis nemovitosti

Atypický moderní byt 3+kk na Harfě

Toužíte po nadstandartním moderním bytě, bez další nutné investice, bez oprav a rekonstrukcí? Milujete městský život, chcete se jen nastěhovat a rovnou bydlet na Harfě?

Nabízíme k prodeji atypický byt 3+kk o ploše 85 m². Vysoké stropy, dřevěné trámy, hodně oken, to vše dělá byt velmi atraktivním. Vejdete do prostorné chodby, vnímáte přehlednou dispozici bytu, která navíc umožňuje zachovat soukromí a rázem se cítíte jako doma. Díky širokým oknům je byt, orientovaný na západ, krásně světlý a vzdušný. Všechny místnosti jsou velmi prostorné. V obývacím pokoji je plně vybavený moderní kuchyňský kout s myčkou, varnou deskou, elektrickou troubou a lednicí. Z chodby vejdete do dalších dvou velkých pokojů. Překvapí Vás i neobvykle prostorná koupelna se dvěma umyvadly, vanou a bidetem, samostatné WC má malé okno. Mile Vás potěší úložný prostor v komoře. Zde je také umístěna pračka a plynový kotel zn. Viessmann. Právě díky vlastnímu vytápění máte náklady na topení plně pod kontrolou, pouhých 2400,-/měsíčně. Teplotu v bytě udržují také předokenní žaluzie instalované před 5 lety. Celkové provozní náklady na tento zajímavý byt jsou překvapivě nízké – služby pouze 1770,-Kč (vč. záloh na vodu a fondu oprav), el.energie 1400,-Kč. K bytu patří prostorný sklep 3 m².

Byt se nachází v 6.patře cihlového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí. Jsou zde nové rozvody elektřiny a vody, nový výtah. Díky zateplení domu je energetický štítek budovy „C“.

Bytový dům je nedaleko od nákupního centra Galerie Harfa a O2 Arény. V okolí je kompletní občanská vybavenost, kina, obchody, koncerty, divadla. Spojení do centra je skvělé - 5 minut pěšky se nachází stanice metra B Českomoravská, tramvajová zastávka je 100 m od domu, do centra se dostanete také za 6 minut vlakem z nádraží Libeň. V centru Prahy jste tedy během pár minut jakoukoliv MHD i autem. Relaxovat nebo sportovat můžete nedaleko, 300 m od domu teče říčka Rokytka, v jejím okolí jsou parky a 3,5 km dlouhá stezka, kde se můžete projet na kole či na bruslích.

Doporučujeme prohlídku tohoto bytu nejen těm, kdo hledají vlastní bydlení, ale i pro vhodnou investici s výnosem z pronájmu, který je v této lokalitě velmi žádaný.
Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem ručeným jinou nemovitostí. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Cena: 9 470 000 CZK (za nemovitost)
Poznámka k ceně: CENA K JEDNÁNÍ
Upozornění: Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Adresa: Na Harfě, Vysočany, Hlavní město Praha
Typ nemovitosti: Byty
Dispozice: 3+kk
Celková plocha: 85 m²
Druh objektu: Cihlová
Vlastnictví: Družstevní
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Číslo podlaží v domě: 6
Sklep: 3 m²
Stav objektu: Velmi dobrý
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Energetická náročnost budovy: C
K nastěhování: 31.8.2024
Ostatní: Výtah
Užitná plocha: 85 m²
Umístění objektu: Centrum obce
Sdílet nemovitost

Prodávající makléř

Eva Němečková

Tel.: +420 776 261 651

E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Eva Němečková je nezávislým podnikatelem podnikajícím na základě živnostenského listu, IČ 48082571.

Kontaktovat makléře

Nemovitost na mapě

Zobrazit větší mapu