Luxusní vila s bazénem v Tróji, Praha 8

(Kód: N00204)

Trojská, Troja, Hlavní město Praha mapa

G Mimořádně
nehospodárná
175 000 000 CZK (za nemovitost)

Popis nemovitosti

Luxusní vila s bazénem v Tróji, Praha 8

Hledáte naprosté soukromí a přitom chcete bydlet v jedné z nejprestižnějších pražských lokalit? Máme pro Vás nabídku exkluzivní vily v Praze -Tróji. Vnitřní bazén s protiproudem, taneční sál, wellness, skleněný výtah, vyhřívané chodníky a vjezd, společenská místnost s domácím kinem, atelier s knihovnou na galerii…to vše je v tomto luxusním domě samozřejmostí.
Unikátní vila byla dokončena v roce 2003, postavena dle návrhu renomovaného architekta Václava Aulického.
Dům je díky množství velkoformátových oken a skleněných dveří dokonale prosvětlen přirozeným světlem, terasy po obvodu stavby umocňují spojení s přírodou. Úchvatné výhledy do upravené zahrady a na panorama Prahy jsou příjemným bonusem.
Vila je promyšleně rozložena do 5 podlaží, přičemž 4 nadzemní podlaží jsou propojena vnitřním celoskleněným výtahem. Schodiště je umístěno do předsazeného skleněného oblouku, aby nerušilo ucelený interiér stavby.
Přízemí budovy je umístěno v úrovni zahrady a nachází se v něm wellness se saunou, vířivkou, odpočívárnou a samostatným WC. Dále zde na patře naleznete malý taneční sál s baletní tyčí s možným využitím pro fitness, společenskou místnost s přímým vstupem na zahradní terasu a prostor pro domácí kino. Z chodby na tomto patře projdete do garáží pro celkem 3 vozy.
Hlavní společenské prostory na vás čekají v prvním patře. Ze zádveří u hlavního vstupu do domu, respektive ze vstupní haly vstoupíte do prostorného obývacího pokoje s francouzskými okny lemovaného terasou, na něj navazuje jídelna s krbem. Plně vybavenou kuchyň se spotřebiči Miele a Siemens najdete v dosahu a můžete z ní projít zpět do vstupní haly. Dále je na patře pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a WC, další samostatné WC a malá technická místnost.
Druhé patro je zajímavé především svým spojením s vedlejší budovou, kde se nachází vnitřní bazén s protiproudem. První spojení tvoří krytý, prosklený, vytápěný most se vstupem z chodby, kterým můžete v zimě projít klidně v županu. Druhý přístup je možný přes privátní sluneční terasu zaručující absolutní soukromí. V této druhé budově se nachází již zmiňovaný vnitřní bazén se zázemím v podobě sprchy, WC a baru.
Ve druhém patře hlavní budovy najdete privátní ložnici se šatnou a vlastní velkou koupelnou s WC. Dále dvě propojené ložnice, pracovnu, druhou koupelnu s WC a sdílenou šatnu. Jižní stranu druhého patra lemují terasy.
Když procházíte dům, máte pocit, že vás již nic nemůže překvapit. Avšak třetí patro vás vyvede z omylu…
Atypické třetí patro je možné multifunkčně využit například jako ateliér, pracovnu či samostatný apartmán. Tento velkorysý prostor s osobitým designem se odlišuje svým extra vysokým stropem, prosklenou šikmou střechou, patrovou galerií s knihovnou, moderním kuchyňským koutem. Atypičnost tohoto prostoru umocňuje také vyústění proskleného výtahu přímo do místnosti. Terasa vám pak nabídne ničím nerušený výhled na Prahu. Dále jsou na patře umístěny šatna a koupelna s WC.
V suterénu přístupném ze zahrady, najdete kromě skladových prostor veškeré technické zázemí budovy.
Při samotné stavbě byly použity nejmodernější materiály. Samozřejmostí jsou dřevěné podlahy, značková sanita, velkoformátové dlažby, 2 krby, izolační hliníková trojskla, bezpečnostní kamerový systém, plynové kotle Buderus, vzduchotechnika s funkcí chlazení i topení, vnitřní bazén s protiproudem, na udržované vzrostlé zahradě automatická závlaha. Potěší Vás jistě vyhřívané chodníky a vjezd do garáží.
Dům je v Trojské ulici, a ačkoliv je nedaleko komunikace, za hustým pásmem vzrostlých stromů a zeleně je oáza naprostého klidu. Pokud vyhledáváte soukromí, pak je tento atypický dům pro Vás to pravé. Jeho charakteristika dvěma slovy je „skrytý luxus“. A o to tady jde. Nebýt ve středu pozornosti široké veřejnosti, a přitom si žít svůj sen. Bydlet ve vile v Troji vždy bylo, je a bude prestiž.


Bližší informace k této luxusní vile najdete na https://realitynemeckova.cz/vilatroja/index.html

More information about this luxury villa : https://realitynemeckova.cz/vilatroja/index_eng.html

Plus d'informations sur cette villa de luxe : https://realitynemeckova.cz/vilatroja/index_fr.html

Cena: 175 000 000 CZK (za nemovitost)
Poznámka k ceně: CENA K JEDNÁNÍ
Upozornění: Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Adresa: Trojská, Troja, Hlavní město Praha
Typ nemovitosti: Domy a vily
Typ domu: Patrový
Užitná plocha: 980 m²
Druh objektu: Cihlová
Vlastnictví: Osobní
Garáž: 70 m²
Plocha parcely: 1955 m²
Terasa: 164 m²
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Stav objektu: Velmi dobrý
Poloha objektu: Samostatný
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Energetická náročnost budovy: G
Bazén: 50 m²
K nastěhování: 1.12.2023
Ostatní: Plot, Bezbariérový přístup, Bazén, Garáž, Výtah, Ostraha - PCO
Zastavěná plocha: 279 m²
Umístění objektu: Klidná část obce
Sdílet nemovitost

Prodávající makléř

Eva Němečková

Tel.: +420 776 261 651

E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Eva Němečková je nezávislým podnikatelem podnikajícím na základě živnostenského listu, IČ 48082571.

Kontaktovat makléře

Nemovitost na mapě

Zobrazit větší mapu