Chata s garáží, blízko lesů a Sazávy, 30 km od Prahy

(Kód: N00163)

Chrást nad Sázavou, Benešov mapa

Rezervováno

Popis nemovitosti

Chata s garáží, blízko lesů a Sazávy, 30 km od Prahy

Hledáte chatu v blízkosti lesů, vod a strání a zároveň s dobrým spojením do Prahy? V atraktivní chatové oblasti v Chrásti nad Sázavou je k prodeji udržovaná chata s užitnou plochou 60 m². Chata stojí v horní části pozemku o výměře 423 m², s krásným výhledem na okolní krajinu. Stavba je kombinovaná, má zděnou a montovanou část. V patře se nachází prosluněná veranda využívaná jako příjemný světlý jídelní kout, dále dvě ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout – nyní bez vybavení. V suterénu najdete garáž, toaletu, dílnu a technickou místnost. Z přístupové komunikace vedou na pozemek vjezdová vrata. Chata je napojena na elektřinu, na veřejný vodovod (březen-říjen), na hraně pozemku je septik. Sousední pozemky mají vrtané studny. V současnosti je chata využívána od jara do podzimu, po stavebních úpravách je možno celoroční užívání tak, jak činí i mnoho jiných majitelů chat v této lokalitě. Dle územního plánu je možno na daném pozemku zastavět až 25% plochy, to nabízí spousty možností řešení úpravy či přestavby nabízené chaty.
Okolí chaty je vyhledávanou rekreační oblastí pro milovníky přírody a sportu. Nachází se zde množství turistických tras, cyklostezky, lesy a nedaleko řeka Sázava.
Spojení do Prahy činí tuto nabídku ještě atraktivnější. Do hlavního města se dostanete autem cca za 30 minut a příměstským vlakem S8, každou hodinu, za cca 50 minut.
V okolí je výborná občanská vybavenost, obchody, škola, pošta, městský úřad, zdravotnické zařízení, lékárna a restaurace.
Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
CENA K JEDNÁNÍ.

Cena: Rezervováno
Upozornění: Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Adresa: Chrást nad Sázavou, Benešov
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Typ domu: Přízemní
Druh objektu: Smíšená
Užitná plocha: 60 m²
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Stav objektu: Dobrý
Poloha objektu: Samostatný
Elektřina: 230 V
Voda: Zdroj pro celý objekt
Sklep: 4 m²
Charakter okolní zástavby: Rekreační
K nastěhování: 1.9.2023
Plocha parcely: 423 m²
Zastavěná plocha: 40 m²
Umístění objektu: Klidná část obce
Sdílet nemovitost

Prodávající makléř

Eva Němečková

Tel.: +420 776 261 651

E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Eva Němečková je nezávislým podnikatelem podnikajícím na základě živnostenského listu, IČ 48082571.

Kontaktovat makléře

Nemovitost na mapě

Zobrazit větší mapu