Bydlení na horách 3+1 s lodžií, 75 m2, Velké Hamry

(Kód: N00097)

Velké Hamry, Jablonec nad Nisou mapa

G Mimořádně
nehospodárná
Rezervováno

Popis nemovitosti

Bydlení na horách 3+1 s lodžií, 75 m2, Velké Hamry

Hledáte rekreační bydlení? Nechcete hned po příjezdu na hory řešit v zimě topení a v létě neustálé sekání trávy? Chcete prostě jen přijet, vybalit a rovnou vyrazit na lyže či na kolo? Nabízíme Vám alternativu víkendového a dovolenkového ubytování – krásný, světlý byt 3+1 s lodžií. Byt s výměrou 75 m² se nachází v 5. patře zrekonstruovaného domu s výtahem, s novými rozvody, zateplením.

Všechny pokoje prostorného bytu jsou neprůchozí, na chodbách najdete vestavěné skříně. Byt má zděné jádro a plastová okna. Z obývacího pokoje vcházíte na velkou zasklenou lodžii, zde Vás zaujme úžasný výhled na okolní hory. Z kuchyně a dalších pokojů je ničím nerušený výhled do zeleně. K bytu náleží samostatný zděný sklep 1,7 m x 1,35 m, umístěný v přízemí domu.
Před domem je k dispozici dostatek parkovacích míst.

Velké Hamry jsou velmi oblíbená lokalita pro milovníky zimních i letních sportů, pro které je zde opravdu mnoho možností vyžití. V blízkém okolí se nachází několik známých lyžařských a turistických center - Harrachov, Bedřichov, Tanvaldský Špičák, Kořenov, Rokytnice nad Jizerou, Smržovka nebo Jizerská magistrála.

V obci je základní občanská vybavenost, železniční a autobusová zastávka, obchody, vybrané služby, mateřská i základní škola, restaurace, zdravotní středisko. Veškerá občanská vybavenost je potom ve 3 km vzdáleném Tanvaldu.

Velké Hamry leží na hlavní trase Praha – Harrachov – Polsko. Z Prahy Černého mostu autem pojedete pouhou hodinu jízdy. Zastávku zde mají také dálkové autobusové linky Praha – Harrachov. Vlakem můžete jet rychlíkem z Prahy nebo osobním vlakem na trati Železný Brod – Tanvald.

Byt je v družstevním vlastnictví, anuita je zcela uhrazena. Financování hypotečním úvěrem je možno zajistit s ručením jinou nemovitostí. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Cena: Rezervováno
Poznámka k ceně: cena k jednání
Upozornění: Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Adresa: Velké Hamry, Jablonec nad Nisou
Typ nemovitosti: Byty
Dispozice: 3+1
Celková plocha: 75 m²
Druh objektu: Panelová
Vlastnictví: Družstevní
Počet nadzemních podlaží objektu: 8
Číslo podlaží v domě: 5
Sklep: 2 m²
Stav objektu: Velmi dobrý
Lodžie: 4 m²
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Energetická náročnost budovy: G
K nastěhování: 29.1.2023
Ostatní: Výtah, Parkoviště
Užitná plocha: 75 m²
Umístění objektu: Klidná část obce
Sdílet nemovitost

Prodávající makléř

Eva Němečková

Tel.: +420 776 261 651

E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Eva Němečková je nezávislým podnikatelem podnikajícím na základě živnostenského listu, IČ 48082571.

Kontaktovat makléře

Nemovitost na mapě

Zobrazit větší mapu